miércoles, 13 de abril de 2011

activitat nº9 "memoria "

OBJECTIUS.


-Identificar la parella de cada animal conforme van sortint els animals.
-desenvolupar de la capacitat de retenció de la informació.
-Prestar atenció continua al joc.

                                                         ACTIVITAT


Aquesta activitat es pot desenvolupar a partir dels 2anys i mig - tres anys, l'activitat consisteix en realitzar un joc amb targetes, l'activitat  fomentara la part visual de la nena.
El joc consisteix en  un seguit de targetes amb un seguit d'imatges diferents ( hi a d'haver dos imatges iguals però en diferents targetes).
 Aquestes estaran girades i la nena les girara de dos en dos de tal manera que s'haurà d'enrecordar d'on estan les dos imatges iguals, si gira una targeta diferent a l'altra això no serà valid.



                                                                   AVALUACIÓ


ÌTEMS.                                                       MB           B           R       M

Relacione mateixos animals
Memoritze les imatges correctament
Fixa l'atenciò amb l'activitat

2 comentarios:

  1. Hola Gemma, mira la teva activitat m'agrada però penso que es una de les activitats mes conegudes que s'utilitzen per treballar la capacitat de retenció. Vull dir-te que te falten coses en l'activitat com per exemple els continguts, el material o el perquè penses tu que aquesta activitat es l'adequada per treballar la capacitat de retenció, ja que la Conxi ens va dir que ho haviem de posar tot.
    Penso que es una activitat bonica, però també crec que hauriem de buscar una altra ja que la majoria dels altres grups pensaran dur a terme aquesta i estaria bé fer-ho diferent, això no vol dir que la teva no m'agradi.

    ResponderEliminar
  2. Hola Gemmeta!!

    La teva activitat m'agrada molt i es molt adequada per l'edat de la Ares per a treballar la memòria, pero estic d'acord amb Mihaela que potser, es la més coneguda, per realitzar-la....a vere que us sembla la meva...!!

    ResponderEliminar